Zoeken naar slanke voor

Uw zoekactie voor slanke voor leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 54 jaar Limburg - HASSELT
Wie wil er iets lekkers in mondje ?
Grote slanke verzorgde bi man Hasselt 185 82 54 17. Waar kan ik langskomen om een mondje te vullen? Stuur stats, en onherkenbare foto. No fake!  
Dad 50 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Daddy zoekt een zoon
Ik zoek een slanke zoon (18 tot 23 jaar) met weinig of geen ervaring, die ik mag strelen, pijpen, rimmen. Jij beslist verder wat er kan, je mag ook passief blijven. Bij interesse mail dan met je stats, vanwaar je bent en jouw wensen & mogelijkheden. Respect & discretie zijn gevraagd & geboden. Indien het klikt is regelmatig contact mogelijk.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 versa gbbs ontvang slanke jongen gbbs-30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Ano 39 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Welke jongeman wil een fleshlight uitproberen?
Welke slanke (hetero/bi) man tot max 35 jaar wil eens een fleshlight uitproberen? Liefst kijk ik dan toe. Ik kan ontvangen in de buurt van Tienen - Linter. Jou pijpen kan ook, maar is geen must. Discretie is van belang.  
Kiekeboe 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Rukmaatje
Verzorgde goeduitziende slanke discrete man 51/186/85 op zoek naar een vast maatje,geen allesneuker en niet teveel ervaring zoals ik,ouder dan ikzelf heeft geen zin om te reageren. Graag antw met inhoud aub. Grts  

Rukmaatje
jan 62 jaar Antwerpen - Boom
Wie wil eens kijken ?
Ben slanke man,heb zin om me een keer naakt te tonen.Wens op bezoek te komen bij rustig en net persoon (die vanzelfsprekend gekleed blijft) die het plezant zou vinden om te kijken. Ik zou het niet erg vinden om betast te worden.We spreken telefonisch af na e-mail.Ik ben vrij na 16 uur.  

Wie wil eens kijken ?
bol kontje 48 jaar Vlaams-Brabant - Zoutleeuw
kontje zoekt verwennerij
Wie verwent graag een kontje, waarbij veel kan doch niets moet? Ik ben een slanke bi en zoek iemand die discreet kan ontvangen, leeftijd van geen belang. Graag ook stats en woonplaats bij reactie.  

kontje zoekt verwennerij
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Zoek een paal(tje)
Hallookes, ik zoek een slanke jonge man die ik mag pijpen en rukken. Als het klikt en indien gewenst kan er regelmatig afgesproken worden maar dat is niet verplicht, 1malig is ook goed. Ervaring is zeker niet vereist, heb zelf nog niet veel ervaring. Slank, jong en discreet is vereist. Ik kan ruim verplaatsen en ook ontvangen, andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Reageer met je stats, mijn stats zijn 58/178/83  
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Klein dun besneden piemeltje zoekt
Hoi, ben opzoek naar een eerlijk jonge (-27) slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Liefst op regelmatige basis. Als je wil, wil ik je ook wel eens proberen te neuken. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je wil doen en gewone foto heeft voorrang.  

Klein dun besneden piemeltje zoekt
Slanke biman NU 49 jaar Antwerpen - Grobbendonk
slanke biman zkt date nu.
Verzorgde biman , zoekt voor nu , 01.50 nog een lekkere man. Samen genieten , en ook meer...  

slanke biman zkt date nu.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10